RABO Club support: breng uw stem uit

RABO CLUB SUPPORT

Geachte leden van de vereniging Historie Weststellingwerf
Na heel veel moeite is het ons in tegenstelling tot vorig jaar, gelukt om ons te nomineren voor RABO Club Support. Deze actie van de RABO Bank ondersteunt sport en andere verenigingen en stichtingen met een geldbedrag om leuke en nuttige dingen meet te doen. De hoogte van het bedrag hangt af van het aantal stemmen dat op een vereniging wordt uitgebracht. Iedereen die een rekening heeft, en ook  lid is van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen per vereniging. Het stemmen gaat als volgt, ga naar internetbankieren en naar zelf regelen, vervolgens naar lidmaatschap. Daarna ga je naar clubsupport en dan kom je op de site waar je je stem kunt uitbrengen. Het liefs natuurlijk 2 stemmen op de Vereniging Historie Weststellingwerf. De  overige stemmen kunt u op een andere club uitbrengen. Je kunt stemmen vanaf 5 tot en met 27 september.

Ben je nog geen lid van de RABO bank, dat kun je snel en gemakkelijk regelen. Het is nog geheel gratis ook. Ga naar de website van de Rabobank en registreer je als lid van de RABOBANK > particulieren > leden.

Wij hopen dat al onze leden in grote getale hun stem uitbrengen op ons, zo dat wij een mooi bedrag kunnen binnen halen. Al vast bedankt voor uw steun.

Posted in Verenigingsnieuws | Leave a comment

VHW ingeschreven voor RABO ClubSupport

Het is gelukt om de VHW in te schrijven voor RABO ClubSupport. Er kan gestemd worden vanaf 5  tot en met 27 september.

HIER staat meer informatie over RABO ClubSupport en HIER vind je onze vereniging in het overzicht van RABO ClubSupport… Rond 5 september volgt er meer informatie over hoe er gestemd kan worden…

Het zou fantastisch zijn als we meer mensen kunnen overhalen om op onze vereniging te stemmen! Dat kan heel goed via alle sociale media (Facebook, Twitter, Instagram, etc.). Als we met elkaar de schouders er onderzetten , dan boeken wij vast een mooi resultaat voor de vereniging!

Posted in Aktiviteiten, Verenigingsnieuws | Leave a comment

Lezing van woensdag 16 maart: ANDERE SPREKER!!!

Beste leden van de Vereniging Historie Weststellingwerf.
Door een miscommunicatie is er een andere spreker woensdag 16 maart…
NIET Dennis Worst  zal de lezing over “Hoe het Veen verdween” geven, maar Wil Schackmann gaat de lezing verzorgen met als onderwerp “Liefde in de Kolonie“. Deze lezing had moeten worden gehouden op 17 november maar kon vanwege de corona maatregelen geen doorgang vinden. De omschrijving van de lezing vindt U op blz. 4 van het activiteitenprogramma of kijk in de evenementenkalender.
Met Dennis Worst is afgesproken dat zijn lezing in het volgende seizoen zal plaatsvinden.
Wij hopen jullie allen te verwelkomen aanstaande woensdag 16 maart.
Tot dan.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur
Posted in Aktiviteiten, Verenigingsnieuws | Leave a comment