Lezingen / Excursies

Activiteitenprogramma 2022-2023

Hieronder vindt u het Activiteitenprogramma voor 2022-2023.
Een vreemd jaar om je in het voorjaar bezig te houden met de plannen voor het komen de seizoen. Allerlei maatregelen betreffende het coronavirus worden ons meegedeeld door de overheid. Uiteindelijk hebben we in goed overleg met de beheerder van de Rank besloten een programma samen te stellen.

De locatie waar de lezingen worden gehouden:

  • Zalencentrum De Rank, Kerkstraat 49, Wolvega, 0561-613054 (parkeren naast en achter De Rank)
  • Archief VHW, Markt 42, Wolvega (naast het afhaalpunt van de Jumbo aan de spoorzijde van de Markt, bereikbaar met trap en lift)

Tenzij anders vermeld, is de aanvang van de bijeenkomsten om 19.45 uur met de mogelijkheid een kopje koffie of thee te drinken (voor eigen rekening). De lezingen beginnen dan om 20 uur en eindigen omstreeks 22 uur.

Klik HIER voor de events kalender of blader hieronder door het activiteitenprogramma.

Hoewel het programma met zorg is samengesteld, kan het gebeuren dat door onvoorziene omstandigheden wijzigingen aangebracht moeten worden. Indien mogelijk zullen veranderingen via De Stelling bekend gemaakt worden. In de andere gevallen zal een bericht in de regionale nieuws- en advertentiebladen geplaatst worden. In verband met de daaraan verbonden kosten kan persoonlijke berichtgeving alleen in uitzonderlijke gevallen plaatsvinden.

Activiteitenprogramma

 

Comments are closed.