Activiteiten

De Vereniging Historie Weststellingwerf e.o. heeft een uitgebreid activiteitenprogramma bestaande uit een aantal lezingen en excursies. Het programma start als de avonden beginnen te lengen, doorgaans van oktober tot april. Lezingen zijn gratis toegankelijk voor iedereen geïnteresseerd in de historie van Weststellingwerf en omstreken, dus ook voor niet-leden.

De locaties waar de lezingen worden gehouden:

  • Zalencentrum De Rank, Kerkstraat 49 te Wolvega, tel. 0561-613054 (parkeren naast en achter De Rank)
  • Archief VHW, Markt 42, Wolvega, telefonisch niet bereikbaar (parkeren in de nabijheid; max. parkeertijd blauwe zone is drie uur)

Tenzij anders vermeld, is de aanvang van de bijeenkomsten om 19.45 uur met de mogelijkheid van een kopje koffie of thee (voor eigen rekening), De lezingen beginnen dan om 20:00 uur en eindigen omstreeks 22:00 uur.

HIER vind u een overzicht van de lezingen en excursies of blader door de kalender.

Let op: Hoewel het programma met zorg is samengesteld, kan het gebeuren dat door onvoorziene omstandigheden wijzigingen aangebracht moeten wor­den. Indien mogelijk zullen veranderingen via De Stelling bekend gemaakt worden. In de andere gevallen zal een bericht in de regionale nieuws- en advertentiebladen geplaatst worden. In verband met de daaraan verbonden kosten kan persoonlijke bericht­geving alleen in uitzonderlijke gevallen plaatsvinden.

Comments are closed.