RABO Club support: breng uw stem uit

RABO CLUB SUPPORT

Geachte leden van de vereniging Historie Weststellingwerf
Na heel veel moeite is het ons in tegenstelling tot vorig jaar, gelukt om ons te nomineren voor RABO Club Support. Deze actie van de RABO Bank ondersteunt sport en andere verenigingen en stichtingen met een geldbedrag om leuke en nuttige dingen meet te doen. De hoogte van het bedrag hangt af van het aantal stemmen dat op een vereniging wordt uitgebracht. Iedereen die een rekening heeft, en ook  lid is van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen per vereniging. Het stemmen gaat als volgt, ga naar internetbankieren en naar zelf regelen, vervolgens naar lidmaatschap. Daarna ga je naar clubsupport en dan kom je op de site waar je je stem kunt uitbrengen. Het liefs natuurlijk 2 stemmen op de Vereniging Historie Weststellingwerf. De  overige stemmen kunt u op een andere club uitbrengen. Je kunt stemmen vanaf 5 tot en met 27 september.

Ben je nog geen lid van de RABO bank, dat kun je snel en gemakkelijk regelen. Het is nog geheel gratis ook. Ga naar de website van de Rabobank en registreer je als lid van de RABOBANK > particulieren > leden.

Wij hopen dat al onze leden in grote getale hun stem uitbrengen op ons, zo dat wij een mooi bedrag kunnen binnen halen. Al vast bedankt voor uw steun.

This entry was posted in Verenigingsnieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.